Melding: «Det oppsto en oppdateringsfeil» dukker opp i Norton-produktet mitt for Mac

Denne feilen kan skyldes et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Dette problemet blir håndtert snarest. Vent 24 timer, og kjør så LiveUpdate igjen.

Hvis problemet vedvarer, må du laste ned og installere virusdefinisjonene manuelt, og så kjøre LiveUpdate i Norton-produktet.

TRINN 1

Oppdatere virusdefinisjonene

1. Last ned virusdefinisjonene for Norton-produktet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg lagres automatisk til Nedlastinger -mappen.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere virusdefinisjonene.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. I programmenyen klikker du på og velger Programmer.

2. I Programmer -vinduet, dobbeltklikk på Norton Security.

3. I hovedvinduet til Norton Security, klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116465457_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/02/2016