Slå av Norton

Av og til kan Norton-produktet blokkere visse uproblematiske aktiviteter fordi de minner om angrep. Du kan motta gjentatte varsler om at datamaskinen må startes på nytt. Hvis du vet at disse varslene utløses av sikker bruk, kan du skru av Norton midlertidig for en spesifisert periode.

Når du skrur av Norton, blir datamaskinen sårbar for angrep.

Slå av Norton

1. Høyreklikk på ikonet til Norton i systemstatusfeltet på oppgavelinjen, og klikk deretter på Deaktiver Auto-Protect.

2. I vinduet Sikkerhetsforespørsel, i rullegardinmenyen Velg varighet, velger du hvor lenge du vil at Norton skal være slått av.

3. Klikk på OK.

Norton skrus på automatisk når tiden du valgte i vinduet Sikkerhetsforespørsel er utløpt. For å skru på Norton manuelt, høyreklikker du på ikonet til Norton i systemstatusfeltet på oppgavelinjen, og klikker så på Aktiver Auto-Protect.

Video: Hvordan slå av Norton midlertidig og slå av Norton-varsling

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116457581_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017