Jeg finner ikke Norton Mobile Security på Google Play Store, eller Google Play Store er ikke tilgjengelig

Hvis du ikke finner Norton Mobile Security på Google Play Store eller hvis du ikke har Play Store installert på Android-enheten din kan du laste ned direkte fra Norton Mobile Security-appen ved å bruke side-load-funksjonen.

TRINN 1

Midlertidig aktivere installasjoner fra ukjente kilder

1. Fra hjemskjermen starter du Innstillinger, og så går du til Sikkerhet -innstillingene.

2. Søk etter ukjente kilder -innstillingene, og trykk for å aktivere.

3. Trykk på OK for å bekrefte.

TRINN 2

Last ned og installer Norton Mobile Security

1. Last ned Norton Mobile Security-appen på enheten din.

2. Når nedlastingen er fullført, finner og trykker du på den nedlastede filen på varslingslinjen.

3. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Når du har installert Norton Mobile Security følger du trinnene i Trinn 1 og deaktiverer installasjon fra ukjente kilder.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116457497_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017