Melding: «Det oppsto en feil med de nedlastede filene. Klikk på prøv igjen for å starte nedlastingen på nytt»

Du løser dette problemet ved å laste ned Norton nedlastingsbehandling på nytt og installere Norton-produktet.

Last ned og kjør Norton nedlastingsbehandling

1. Logg på Norton.

2. Gå til siden Abonnementer og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. Gå til vinduet Installasjon av Norton og klikk på Godta og last ned.

Følg instruksjonene på skjermen for å Kjøre eller Lagre den nedlastede filen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

5. Hvis det vises en advarsel eller et bekreftelsesvindu, klikker du på Kjør, OK eller Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

Tilleggsinformasjon

• Når du starter nedlastingen, plasseres ikonet for Norton nedlastingsbehandling på skrivebordet. Hvis nedlastingen blir avsluttet eller avbrutt, kan du dobbeltklikke på ikonet for Norton nedlastingsbehandling og fortsette der du slapp.

• Norton nedlastingsbehandling installerer produktet automatisk. Hvis ikke klikker du på ikonet Norton nedlastingsbehandling på skrivebordet.

• Når du kjøper et nedlastbart produkt fra Norton Online-butikken, får du muligheten til å laste det ned med én gang bestillingen er fullført. Hvis du har lukket dette vinduet eller hvis du vil laste ned produktet på en annen datamaskin eller på et senere tidspunkt, kan du gjøre dette ved å gå til din Norton-konto.

• Du kan få hjelp med andre nedlastingsrelaterte problemer ved å gå til Nedlasting og installering-hjelpesenteret.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116444815_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/08/2017