Melding: «Beklager. Det ser ut som om noe gikk galt under installasjonen av produktet...» på Mac-en

Dette problemet kan oppstå hvis aktiveringen avbrytes under installasjonen. Når du ser denne feilmeldingen, klikker du Prøv på nytt senere i meldingsvinduet. Start Mac på nytt, og aktiver Norton-produktet.

Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere Norton og deretter installere det på nytt.

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. I Programmer -mappa dobbeltklikker du på Norton-produktet ditt.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton-produktet, og deretter velger du Avinstaller Norton-produkt.

Du må være i programvinduet til Norton-produktet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet for Avinstaller Norton -produktet klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navn og passord for administratorkontoen, og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

TRINN 2

Last ned Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet for Norton når nedlastingen er fullført.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116397284_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 09/08/2017