Jeg kan ikke installere Norton Mobile Security på Android OS 4.0.2 eller tidligere

Du må ha Android 4.0.3 eller nyere på Android-enheten din for å laste ned og installere Norton Mobile Security fra Google Play Store.

Hvis du har en eldre versjon av Android på enheten, kan du laste ned og installere Norton Mobile Security via side-load-alternativet for å beskytte enheten din.

Du kan være trygg på at Norton Mobile Security-versjonen som er tilgjengelig via side-load-alternativet bruker de nyeste skadevaredefinisjonene til å beskytte enheten selv om det ikke er den nyeste versjonen.

Avhengig av hvilken versjon av Android OS du har på enheten, kan du klikke på en av de følgende:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v116377402_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017