Hva er Norton for Mac Internett-beskyttelsestjeneste (NFMWps)?

Norton for Mac Internett-beskyttelsestjeneste (NFMWps) kjører i bakgrunnen når Safe Web-funksjonen i Norton Security for Mac er aktivert. Den sjekker nettsider som du besøker mot Norton Safe Web-databasen og blokkerer sider eller advarer deg dersom de er ondsinnede eller bedragerske.

Norton Safe Web er kompatibelt med de nyeste versjonene av Safari, Mozilla Firefox og Google Chrome på Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116354898_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 14/08/2017