Windows handlingssenter rapporterer at Norton-produktet er slått av etter at jeg oppdaterer Norton-produktet mitt.

Etter oppgraderingen av Norton-produktet til den nyeste versjonen rapporterer Windows handlingssenter at Norton-produktet ditt er slått av. Dette er et kjent problem og vi jobber med å finne en løsning.

Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet. Det kan hende du må starte maskinen på nytt en andre gang for å fikse problemet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115945603_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/11/2015