Auto-Protect-funksjonen er nedtonet etter at Norton har reparert en trussel.

Dette problemet oppstår etter at Norton-produktet har oppdaget og reparerer en trussel på datamaskinen din. Etter at trusselen er fjernet, blir du bedt om å starte datamaskinen din på nytt for å fullføre reparasjonen. Etter at du har startet datamaskinen på nytt, vises Auto-Protect-funksjonen i grått i Innstillinger (Innstillinger >Antivirus > Auto-Protect).

Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet. Hvis problemet vedvarer, så kjører du verktøyet Norton Remove and Reinstall.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115916176_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017