Aktiver Norton Safe Search som standard søkemotor og startside i Windows 10 TH 2

Etter at du har oppgradert datamaskinen fra Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7 til Windows 10 TH2, kan Microsoft Internet Explorer 11 be deg om å angi standard søkemotor og startsideinnstillinger.

I Velg startside og søkeinnstillinger -vinduet velger du Dine nåværende innstillinger, og klikker på Ferdig for å fortsette å bruke Norton Safe Search som din standard startside og standard søkemotor.

Du kan også endre standard startside og standard søkemotor manuelt.

Angi Norton Safe Search som standard søkemotor

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

inetcpl.cpl

3. I Egenskaper for Internett -vinduet, på Programmer -fanen, klikk på Administrer programtillegg.

4. I vinduet Administrer tillegg, under Tilleggsprogramtyper, klikker du på Søkeleverandører.

5. Velg Norton Safe Search, og klikk på Angi som standard.

6. Klikk på Lukk.

7. I vinduet Egenskaper for Internett, klikker du på OK.

Angi Norton Safe Search som standard startside og ny faneside

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

inetcpl.cpl

3. Skriv inn følgende tekst som første linje i vinduet Egenskaper for Internett, på Generelt -fanen under Startside.

https://search.norton.com

4. Klikk på Faner.

5. I Innstillinger for fanebasert weblesing -vinduet under Når en ny fane åpnes, åpner: velger du Din første startside fra rullegardinmenyen.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Bruk, og deretter OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115824959_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/09/2017