Kompatibiliteten til Norton AntiSpam med Microsoft Outlook og Windows Mail

Denne artikkelen inneholder informasjon om kompatibiliteten til Norton AntiSpam og e-post-søkefunksjonen med Microsoft Outlook og Windows Mail.

Norton AntiSpam-kompatibilitet med Microsoft Outlook

• Norton AntiSpam er kompatibel med følgende versjoner av Microsoft Outlook.

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

Norton AntiSpam-kompatibilitet med Windows Mail

• Norton AntiSpam er kompatibel med Windows Mail i Windows Vista og Windows 7

Windows Mail i Windows 10 støttes for øyeblikket ikke. Vi jobber med å gjenopprette denne funksjonen i en senere versjon.

Støttede protokoller og porter for Norton AntiSpam

• Kun POP3-protokoll støttes

• POP3 med SSL støttes ikke

• IMAP & Exchange-kontoer støttes ikke.

• Dersom e-postklient er konfigurert i andre porter enn standardporten 110, må den nye porten legges til beskyttede porter.

Legge til en port i listen over beskyttede porter

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Antispam.

4. Klikk på Konfigurer i kategorien Filter, ved siden av Beskyttede porter.

5. I vinduet Beskyttede porter, klikker du på Legg til.

6. I vinduet Legg til port som skal beskyttes velger du porttype og skriver inn portnummeret. Klikk på OK.

7. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115546062_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/08/2017