Retningslinjer for støtte for Norton-produkter fra tjenesteleverandører

Noen tjenesteleverandører tilbyr Norton-produkter til kundene sine som en ekstraservice. Disse produktene kalles generelt for Symantec Online Services-produkter (SOS-produkter).

Hvis du ikke har kjøpt Norton-produktet på nettstedet til Norton, vil det hjelpe å vite hvem tjenesteleverandøren er, slik at du kan finne det riktige støttepersonalet for spørsmål om faktura og tekniske spørsmål.

Ettersom Norton ble levert i en pakkeløsning fra leverandøren, er det vanligvis leverandøren og ikke Symantec som har tilgang til abonnementsinformasjonen din og annen informasjon som kan hjelpe deg videre. Tjenesteleverandørene våre er opplært i å gi støtte for Norton-produktene og kan også hjelpe deg. Ta kontakt med tjenesteleverandøren hvis du har spørsmål om støtte.

Slik kjenner du igjen produkt som du har mottatt fra tjenesteleverandører

• For å finne ut om Norton-produktet kvalifiserer til å bli et Symantec Online Services-produkt, velger du ett av de følgende avsnittene:

Slik får du støtte

1. Start Norton-produktet.

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Hjelp > Få Støtte.

Dette starter AutoFix og gir deg mulighet til å se etter en løsning på Symantec Online Services' nettside for løsninger.

Hvis du ikke klarer å finne en løsning på nettsiden for støtte, klikker du på Kontakt oss oppe i høyre hjørne på nettsiden. Dette vil dirigere deg videre til den ansvarlige partnerens nettside og de vil hjelpe deg videre.

I noen tilfeller er ikke produktet konfigurert for å rute deg til tjenesteleverandørens hjelpesider. Det vil i stedet rute deg til et generelt tjenesteleverandørvindu der du blir påmint om å ta kontakt med tjenesteleverandøren din for å få støtte.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.