Feilmeldingen «Programmet kunne ikke starte på riktig måte (0X80000003)» vises når du åpner et program etter å ha oppdatert Norton

Denne feilen kan oppstå når du oppgraderer Norton og deretter prøver å åpne programmer som Internet Explorer, Microsoft Outlook eller Microsoft Word. Dette problemet er løst i de nyeste oppdateringene.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115375479_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017