Hvordan får en Norton Small Business -kontoeier tilgang til Norton?

Hvis du kjøpte Norton Small Business fra din tjenesteleverandør, trenger du ikke å opprette en separat administratorkonto.

Hvis din tjenesteleverandør aktiverte enkeltpålogging, kan du enkelt administrere dine installasjonsverktøy, legge til lisensierte enheter og fornye ditt eksisterende abonnement fra din tjenesteleverandørs nettside. Du har tilgang til Norton fra din tjenesteleverandørs nettside.

For tilgang til Norton-kontoen

1. Besøk din tjenesteleverandørs nettside.

2. Logg på ved å bruke ditt eksisterende navn og passord.

3. Klikk på Norton Small Business for å få tilgang til din Norton-konto.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115195720_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 05/10/2015