Kompatibilitet for Norton Security-verktøylinjen og Norton Identity Safe med Mozilla FireFox

Vi har utgitt en ny versjon av Norton Security-verktøylinjen som er kompatibel med Mozilla Firefox versjon 48 og nyere, samt ESR versjon v52.2.1 og nyere.

Hva er nytt i Norton Identity Safe-utvidelsen?

• Norton Identity Safe-funksjonen er nå tilgjengelig som en separat utvidelse og som et ikon.

• Norton Identity Safe-funksjonen er ikke lenger tilgjengelig på Norton-Security-verktøylinjen*.

• Dette tilleggsprogrammet kan installeres på alle systemer som har en Firefox-nettleser. Det krever ikke installasjon av et opprinnelig Norton-produkt.

• Hjelp med utfylling av påloggingsinformasjon og automatisk oppfanging av påloggingselementer.

• Automatisk utfylling av kredittkortinformasjon for viktige nettsteder.

• Nettstedsikoner er lagt til i påloggingsdialogene til de 1000 mest besøkte nettstedene.

• Påloggingselementer kan kun redigeres i grensesnittet til Norton-produktet.

• Støtter elementer som f.eks. adresser, betalinger og merknader i Identity Safe-hvelvet.

• Støtte for Lommebok - Bankkonto og Favoritter er lagt til i denne versjonen.

Hvis du vil ha den nyeste Norton Security-verktøylinjen og de nyeste Norton Identity Safe-utvidelsene, så kjører du LiveUpdate.

Disse utvidelsene av Norton Security-verktøylinjen og Norton Identity Safe er kun tilgjengelige for den nyeste versjonen av Norton Security-produktene. Eldre produktversjoner og frittstående Norton Identity Safe er ikke kompatible med denne oppdateringen.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet og deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Du kan også se meldingen: «Norton-verktøylinjen kunne ikke verifiseres for bruk i FireFox. Fortsett med forsiktighet.» Du finner mer informasjon i Melding: «Norton Identity Safe kunne ikke verifiseres for bruk i FireFox. Fortsett med forsiktighet" dukker opp etter at jeg har oppdatert FireFox-nettleseren.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/01/2018