Jeg finner ikke Norton-verktøylinjen i FireFox på Mac-maskinen min

Dette problemet kan oppstå hvis du oppgraderer til den nyeste versjonen av Mozilla Firefox 43 før den nyeste kompatible nettleserutvidelsen av Norton Security er installert. Du kan rette dette problemet ved å fjerne Norton Security-utvidelsen fra Firefox.

Fjerne Norton Security-utvidelsen i FireFox manuelt

1. Åpne Mozilla Firefox.

2. Klikk på Verktøy og så på Tilleggsprogrammer.

3. Klikk på Utvidelser i vinduet Administrator for tilleggsprogram.

4. Ved siden av Norton Security klikker du på Fjern.

5. Når utvidelsen er fjernet, starter du Firefox på nytt.

6. Når Firefox starter på nytt, får du en melding om å legge til nettleserutvidelsen Norton Security. Klikk på Legg til og fullfør installasjonen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v115121417_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/01/2016