Ikonet for systemstatusfeltet i Norton Family viser statusen «Konfigurasjon er ikke fullført» eller «Foreldrehandling kreves» på Windows 10-maskinen min

Dette problemet kan oppstå hvis Norton Family oppdateres til den nyeste versjonen automatisk, og konfigureringen ikke er fullført. Legg til brukerkontoen i Norton Family for å rette dette problemet.

Legg til brukerkontoen i Norton Family

1. Klikk på Norton Family-ikonet i systemstatusfeltet, og klikk på Endre kontoer.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for foreldrekontoen, og klikk på OK.

3. Klikk på Rediger ved siden av barneprofilen du vil knytte til domenebrukerkontoen for å overvåke.

4. Klikk på Logg på som, og velg deretter de lokale brukerkontoene barnet ditt bruker.

5. Klikk på Lagre.

6. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v114941134_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017