Norton Family rapporterer ikke aktivitet og ikonet for systemstatusfeltet i Norton Family er borte på Windows 10-maskinen min

Norton Family vil lydløst installere tilgjengelige oppdateringer for Norton Family-klienten på datamaskinen, og krever at maskinen startes på nytt for å kunne fullføre installasjonen. Til installasjonen er fullført, vil ikke Norton Family overvåke eller rapportere barnets aktiviteter på maskinen.

Du løser problemet ved å lukke alle programmer og starte maskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v114940873_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/09/2015