Meldingen «Vi kunne ikke fullføre aktiveringen av det oppgraderte produktet ditt. Prøv igjen ved å klikke på Aktiver nå i hovedvinduet til produktet (-1015)»

Dette problemet oppstår vanligvis når Norton-produktet du har fått fra tjenesteleverandøren din er utløpt eller avbrutt før du oppgraderte datamaskinen til Windows 10.

Du kan løse dette problemet ved å kontakte tjenesteleverandøren din og fornye Norton-abonnementet eller -tjenesten. Etter at du har fornyet abonnementet, leser du Jeg ønsker å installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v114561901_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017