Norton Backup Drive-ikonet dukket opp etter at jeg installerte Norton Security på datamaskinen min

Dette problemet oppstår vanligvis når du kjører programmer som knyttet til en annen versjon av CRT-en (C run-time libraries) på datamaskiner som ikke har de korrekte versjonene av CRT DLL installert. Dette refereres vanligvis til som «DLL konflikt»-problemet. Du kan lære mer ved å lese Microsoftartikkelen. Du løser dette problemet ved å laste ned den nyeste versjonen av CRT-filen.

Last ned CRT-filen

1. Avhengig av Windows-versjonen, last ned en av følgende:

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på vcredist_x64.exe eller vcredist_x86.exe.

4. Les lisensavtale og klikk på Installer.

5. Når meldingen Installering fullført vises, klikk på Start på nytt.

Når datamaskinen har startet på nytt, vil problemet være løst.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v114016526_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/08/2015