Melding: «Norton Identity Safe kunne ikke verifiseres for bruk i Firefox. Fortsett med forsiktighet»

Den nyeste versjonen av Norton-verktøylinjen er kompatibel med Mozilla Firefox versjon 49 og nyere.

Du kan se denne meldingen fordi Mozilla er på vei til å kreve signering og verifisering av alle Firefox-utvidelser. Lær mer ved å lese Tilleggssignering i Firefox.

Den nyeste versjonen av utvidelsen Norton-verktøylinje for Mozilla Firefox er signert og verifisert. Du kan få den nyeste versjonen av Norton-verktøylinjen ved å kjøre LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113946319_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017