Meldingen «Installer en oppdatert versjon av Norton-produktet for Windows 10»

Noen brukere har rapportert at de ser et installasjonsvindu etter at de har oppdatert til nyeste versjon av Norton. Vi har et verktøy du kan laste ned og kjøre for å rette dette problemet.

TRINN 1

Last ned og kjør reparasjonsverktøyet

1. Last ned reparasjonsverktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Høyreklikk på NortonRemediationRemoverklikke.exe -filen på skrivebordet og klikk på Kjør som administrator.

Ved å kjøre verktøyet, aksepterer du Brukeravtalen.

3. Klikk på Lukk.

Hvis du fremdeles får problemer med Norton, anbefaler vi at du avinstallerer programmet og deretter installerer det på nytt. Gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113935352_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017