Meldingen «Kunne ikke legge til Norton-verktøylinjen» når du oppdaterer Norton-utvidelsen for Firefox på en Mac

Før du oppdaterer utvidelsen for Norton-verktøylinjen, må du kjøre LiveUpdate for å laste ned og installere alle tilgjengelige oppdateringer for Norton-produktet på Mac.

Kjør LiveUpdate

1. Klikk på Finder. I programmenyen klikker du på og velger Programmer.

2. I vinduet Programmer under Symantec-løsning dobbeltklikker du på Norton Internet Security.

3. I hovedvinduet til Norton Internet Security klikker du på LiveUpdate.

Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

4. Når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer, må du lukke alle programmer og starte datamaskinen på nytt.

Etter at du har omstartet datamaskinen og startet Firefor, blir du informert om en oppdatering til utvidelsen for Norton-verktøylinjen. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere utvidelsen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113922161_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 14/08/2017