Slå Utnyttingsforhindring av eller på

Utnyttingsforhindring beskytter appene og filene som er utsatt for utnyttingsangrep. Utnyttingsforhindring er på som standard.

Norton anbefaler at du har Utnyttingsforhindring skrudd på for å beskytte datamaskinen mot utnytting.

Slå Utnyttingsforhindring av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Flytt På/av -bryteren til Av eller i raden Utnyttingsforhindring.

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113850178_ns_retail_no_no
Sist endret: 10/05/2017