Melding: «Kan ikke koble til Norton-serveren»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Du får meldingen: «Uventet nettleserfeil eller Kan ikke koble til Norton-serveren» når du aktiverer Norton-produktet ditt. For å løse dette problemet, må du velge en nettleser som standard på Windows 10-maskinen. I andre versjoner av Windows, endrer du standardnettleser.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113839121_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/07/2017