Melding: «Kan ikke koble til Norton-serveren»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Du får meldingen: «Uventet nettleserfeil eller Kan ikke koble til Norton-serveren» når du aktiverer Norton-produktet ditt. Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet. Hvis problemet fortsetter, må du velge en standard nettleser på Windows 10-maskinen. I andre versjoner av Windows endrer du standard nettleser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113839121_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/06/2018