Melding: «Kan ikke koble til Norton-serveren»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Du får meldingen: «Uventet nettleserfeil eller Kan ikke koble til Norton-serveren» når du aktiverer Norton-produktet ditt. Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet. Hvis problemet fortsetter, må du velge en standard nettleser på Windows 10-maskinen. I andre versjoner av Windows endrer du standard nettleser.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Hvis problemet fortsetter, går du til trinn 2.

TRINN 2

Konfigurere standard nettleser

• Velg ett av følgende alternativer avhengig av Windows-versjonen din:

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113839121
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2019