Auto-Protect er slått av, og når jeg klikker på Reparer nå blir ikke problemet rettet

Du fikser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate, og så starte datamaskinen på nytt.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet og deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Etter at du har installert på nytt kjører du LiveUpdate helt til det ikke er flere tilgjengelige oppdateringer igjen. Deretter starter du datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113769781_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/03/2018