Datamaskinen min slutter å svare når jeg åpner en nettside mens jeg bruker Norton Family på Windows 10

Dette problemet kan oppstå når både Norton Family og Microsoft Tryggere for familien er aktiverte. Hvis begge foreldrestyringsprogrammene kjører samtidig, kan det påvirke ytelsen til operativsystemet.

Hvis du vil bruke Norton Family på Windows 10, må du deaktivere Microsoft Tryggere for familien.

Deaktivere Microsoft Tryggere for familien

1. Logg på Tryggere for familien-nettsiden med Microsoft-kontoen til forelderen som konfigurerte Tryggere for familien.

2. Familie -fanen, klikker du på Fjern familiemedlem og så tapper eller klikker du på Fjern og forlat Tryggere for familien.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113672419_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/11/2015