Kompatibilitet for Norton Family med nettleseren Microsoft Edge

Microsoft Edge er en ny nettleser som er tilgjengelig med Windows 10. Det er en fullstendig ny nettleser og ikke bare en ny versjon av Microsoft Internet Explorer. Du kan ha både Microsoft Edge og Microsoft Internet Explorer på Windows 10-maskinen.

Norton Family sender et varsel til forelderen hver dag for å informere dem om at nettleseren Microsoft Edge ble lansert.

For tiden kan ikke Norton Family overvåke aktivitet på Microsoft® Edge, den nye standardnettleseren for Windows 10. Hvis du tenker på å oppgradere, eller du allerede bruker Windows 10, anbefaler vi å deaktivere Microsoft® Edge på alle PC-ene barna bruker.

Vi forventer at vi skal kunne støtte overvåkning på Edge-nettleseren, så snart Microsoft begynner å tillate nettleserutvidelser. Til da må barnet bruke en kompatibel nettleser, som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox for at Norton Family skal kunne overvåke Internett-aktiviteten. Hvis du overvåker barnets Internett-aktivitet, vil Norton Family varsle deg per e-post hvis barnet bruker Microsoft Edge for tilgang til Internett.

Vi vil oppfordre deg til å bruke andre støttede nettlesere, som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Du kan velge hvilken som helst av disse støttede nettleserne som standardnettleser.

Endre standardleser

1. I hovedvinduet, nede i venstre hjørne, klikk på Windows-ikonet, og så på Innstillinger.

2. I Innstillinger -vinduet, klikk på System.

3. I System -vinduet, klikk på Standardapper.

4. I høyre rute, scroller du ned til Nettleser, og klikker på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Velg en app velger du nettleseren du foretrekker.

Hvis du vil velge Microsoft Internet Explorer som standardnettleser, men ikke ser den på listen over nettlesere, kan det hende du må aktivere den. Du kan få mer informasjon ved å lese avsnittet «Aktivere Microsoft Internet Explorer».

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113672388_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017