Kompatibilitet for Norton Family med nettleseren Microsoft Edge

Microsoft Edge leveres som en standard nettleser i Windows 10. Norton Family støtter den alternative nettleseren Internet Explorer, som også er tilgjengelig på Windows 10.

For øyeblikket fungerer Norton Family med begrenset funksjonalitet på Microsoft® Edge. Vi hjelper til å overvåke travikk via HTTP-URLer, men ikke HTTPS-URLer. Hvis du bruker Windows 10, anbefaler vi at du bytter til en kompatibel nettleser, for eksempel Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox, hvis du vil at Norton Family skal overvåke nettaktiviteter på alle PC-ene til barna.

Vi forventer å være fullt kompatible med Edge-nettleseren snart.

Endre standardleser

1. Klikk på Windows-ikonet nederst til venstre på hovedskjermen og deretter på Innstillinger.

2. Klikk på System i Innstillinger -vinduet.

3. Klikk på Standardapper i System -vinduet.

4. Gå til høyre rute og rull ned til Nettleser. Deretter klikker du på Microsoft Edge.

5. Velg nettleseren du foretrekker, i dialogboksen Velg en app.

Hvis du vil velge Microsoft Internet Explorer som standardnettleser, men ikke ser den på listen over nettlesere, kan det hende du må aktivere den. Du kan få mer informasjon ved å lese avsnittet «Aktivere Microsoft Internet Explorer».

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113672388_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/02/2018