Stille inn Norton for å beskytte deg mot utnytting, hackere og nulldagsangrep

Et nulldagsangrep er en teknikk som hackere bruker til å utnytte sårbarheter i et program og utføre skadelige handlinger på datamaskinen. Denne typen utnyttinger ikke bare gjøre datamaskinen tregere eller forårsake at programmene svikter, men også avsløre dine personlige data og din konfidensielle informasjon til hackere.

Funksjonen Utnyttingsforhindring i Norton-produktet beskytter appene og filene som er utsatt for utnyttingsangrep. Som standard er Norton Utnyttingsforhindring slått på. Funksjonen blokkerer angrep mot sårbare programmer ved å lukke disse programmene. Norton sender en Angrep blokkert-varsling når det lukker et program, med koblinger til informasjon om angrepet.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113665013_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018