Suspicious.Cloud.x oppdaget etter oppdatering av Norton

Norton har oppdaget en fil eller et program som du alltid kjører som Suspicious.Cloud.x. Du mistenker at dette er en falsk påvisning. Det betyr at den faktisk ikke er en trusselrelatert fil. Dette kan skje fordi virusdefinisjonene på datamaskinen din ikke er oppdatert. Du løser dette problemet ved å oppdatere virusdefinisjonene manuelt med Intelligent Updater og deretter kjøre et fullstendig systemsøk.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Gjenopprett filen fra isolasjon

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så Historie.

3. I vinduet Sikkerhetslogg, i rullegardinen Vis, velger du Isolasjon.

4. Fra listen over filer i isolasjon, velger du på filen du ønsker å gjenopprette - den som ble oppdaget som Suspicious.Cloud.x.

5. I høyre rute, under Anbefalt handling, klikker du på Gjenopprett.

6. I vinduet Isolasjonsgjenoppretting, fjerner du avmerkingen for « Utelat denne fil-ID-en fra fremtidige søk ... » og klikker på Ja.

7. Klikk på Lukk når du ser meldingen «Gjenopprettet element fra isolasjon».

8. I vinduet Sikkerhetslogg klikker du på Lukk.

TRINN 3

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Hvis problemet vedvarer, går du til Trinn 4.

TRINN 4

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må vite Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjonen for å velge riktig definisjonssett.

3. Last ned riktig definisjonssett avhengig av Windows- og Norton-versjonen.

Norton-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

8. Start datamaskinen på nytt.

Etter at datamaskinen starter på nytt, gjenoppretter du filene fra isolasjon og kjører fullt systemsøk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113367483_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/09/2017