Løse problemer med Norton Identity Safe-hvelvet.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Logg av og logg på Norton Identity Safe igjen

1. Start Norton.

2. Klikk på brukernavnet ditt oppe i høyre hjørne på hovedskjermen.

Brukernavnet vil kun vises hvis du har logget på med brukerinformasjonen til Norton-kontoen.

3. I Logg av -dialogboksen klikker du på OK.

4. I hovedvinduet i Norton, under Identitet -fanen, klikker du på Identity Safe.

5. I Kom i gang -vinduet klikker du på Logg på.

6. I Pålogging -vinduet, skriver du inn brukerinformasjonen til Norton-kontoen og klikker på Logg på

7. I Hvelv lukket -vinduet, angir du passordet til Norton Identity Safe-hvelvet og klikker på Åpne.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113361032_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017