Kunngjøring om avvikling av 2.x-versjonen av Norton Mobile Security

Den nyeste versjonen av Norton Mobile Security, Norton Mobile Security 3.x er nå tilgjengelig. Som følge av dette, kan du ikke lenger kjøpe eller fornye abonnementer til Norton Mobile Security 2.x fra og med 30. juni 2015.

Hvis du har problemer med å aktivere ditt nåværende produkt, ta kontakt med Norton brukerstøtte. Om du har Norton Mobile Security 2.x vil beskyttelsen din fortsette å fungere og være støttet til slutten av det gjeldende abonnementet.

Det finnes flere måter du kan begynne å bruke den nyeste versjonen av Norton Mobile Security 3.x på, gitt at du kjører Android 2.3 eller nyere:

Om du har en enhet med Android OS versjon 2.3 eller nyere:

• Følg instruksjonene til din installerte Norton Mobile Security 2.0, som ber deg kjøre den siste programvareoppdateringen.

• Om programvareoppdatering ikke fungerer, ta kontakt medNorton støtte for å få en ny produktnøkkel for Norton Mobile Security 3.x som lar deg migrere til den nyeste versjonen.

Om du har en enhet med Android OS versjon 2.2 eller tidligere:

• Kontakt enhetens produsent for tilgjengelige oppgraderinger til operativsystemet, og følg så trinnene nevnt over.

Norton Mobile Security 3.x støtter Android 2.3 og nyere.

Om Norton Mobile Security-lisensen er utløpt:

1. Avinstaller Norton Mobile Security 2.x

For hjelp med å avinstallere Norton Mobile Security 2.x, følg instruksjonene i denne artikkelen fra kunnskapsbasen

2. Installer den nyeste versjonen av Norton Mobile Security 3.x fra Google Play.

Følg trinnene tilgjengelige innen appen Norton Mobile Security 3.0 for å kjøpe et nytt abonnement, eller prøv det kostnadsfritt i 30 dager.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113344600_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 09/03/2016