Norton Security for Mac er installert på engelsk, selv om jeg lastet det ned for min nasjonale innstilling

Du legger kanskje merke til at Norton Security på Mac viser brukergrensesnittet på engelsk til tross for at det ble lastet ned fra Nortons regionale nettsted. Dette problemet kan oppstå når Norton-produktet oppdager at språket på Mac OS X er satt til engelsk.

For å fikse dette problemet, må du først avinstallere Norton-produktet, og deretter endre språket til operativsystemet på datamaskinen før du installerer Norton-produktet.

TRINN 1

Avinstallere Norton Security for Mac

1. I mappen Programmer dobbeltklikker du på Norton Security.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton Security, og velger Avinstaller Norton Security.

Du må være i programvinduet til Norton Security for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet Avinstaller Norton Security, klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navn og passord for administratorkontoen, og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

TRINN 2

Endre språk på Mac OS X

1. Klikk på Apple -ikonet øverst til venstre, og klikk deretter på Systemvalg.

2. I vinduet Systemvalg, klikker du på Språk og region.

3. Legg til ønsket språk ved å trykke på alternativet +.

4. Velg ønsket språk fra listen og klikk på Legg til.

5. Velg det nye språket i vinduet som dukker opp.

6. Start datamaskinen på nytt, og last ned Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113179674_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/06/2015