Kompatibiliteten til Norton-verktøylinjen og Norton Identity Safe med nettleseren Microsoft Edge

Norton-produktet kan varsle deg om å velge en støttet nettleser etter at du har oppgradert til Windows 10 og har valgt Microsoft Edge som standard nettleser.

Er Microsoft Edge kompatibel med Norton Identity Safe?

• Basert på informasjon Microsoft har gitt til nå, vil flere nettleserbaserte beskyttelses- og identitetsfunksjoner tilgjengelig i Norton-produkter ikke være kompatible med Edge, inkludert Identity Safe, Norton Toolbar, Safe Search, Safe Web, Antiphishing og Scam Insight.

Microsoft har antydet at de vil fortsette å forbedre Edge og at de vil tillate fler nettleserutvidelser i nær fremtid.

Hvordan surfer jeg trygt frem til Norton-produktet blir kompatibelt med Microsoft Edge?

• Vi undersøker alternative måter for å levere disse funksjonene til Microsoft Edge. I mellomtiden oppmuntrer vi kundene som bruker Norton-sikkerhetsprodukter til å bruke Internet Explorer eller annen støttet nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox* for å dra nytte av disse funksjonene.

Endre standardleser

1. I hovedvinduet, nede i venstre hjørne, klikk på Windows-ikonet, og så på Innstillinger.

2. I Innstillinger -vinduet, klikk på System.

3. I System -vinduet, klikk på Standardapper.

4. I høyre rute, scroll ned til Nettleser, og kliikk på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Velg en app velger du nettleseren du foretrekker.

Hvis du ikke kan finne Internet Explorer i listen, må du aktivere det manuelt. Hvis du valgte en annen nettlesere, men vil gjøre Microsoft Edge til din standard nettleser igjen, klikk på Tilbakestill

Aktiver Norton-verktøylinjen i nettleseren din

• Etter at du har angitt standard nettleser, må du aktivere Nordon Identity Safe-verktøylinjen i nettleseren din. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

* Den nyeste versjonen av Norton-verktøylinjen er delvis kompatibel med Mozilla Firefox. Du finner mer informasjon iKompatibilitet for Norton-verktøylinjen og Norton Identity Safe med Mozilla Firefox.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113038371_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017