Kompatibiliteten til Norton-verktøylinjen og Norton Identity Safe med nettleseren Microsoft Edge

Visste du dette?

Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

» Lær mer

Vi har utgitt en ny versjon av utvidelsen for Norton Identity Safe som er kompatibel med nettleseren Microsoft Edge. Denne utvidelsen er bare kompatibel med datamaskiner som kjører Windows 10 Creators Update og nyere versjoner.

Hva er nytt i Norton Identity Safe-utvidelsen?

• Norton Identity Safe-funksjonen er nå tilgjengelig som en uavhengig utvidelse.

• Denne utvidelsen kan installeres på alle systemer som har en Microsoft Edge-nettleser. Den krever ikke installering av et innebygd Norton-produkt, som Norton Security.

• Denne utgivelsen støtter automatisk utfylling, automatisk opptak av påloggingselementer, søk i pålogginger, vise dine grunnleggende påloggingsegenskaper og vippe favorittstatusen til en pålogging.

• Denne utgivelsen har en verktøylinjefri brukeropplevelse: Norton Identity Safe-funksjonen vises direkte på nettsiden din eller fra å klikke på utvidelsesknappen i Microsoft Edge.

• I denne utgivelsen kan påloggingselementer kun redigeres i hvelvgrensesnittet til et Norton-produkt, som Norton Security.

• Denne versjonen har ikke støtte for andre typer Identity Safe-hvelv-elementer som f.eks. adresser, betalinger og merknader. Vi vurderer hvordan vi kan gi støtte til disse elementene i fremtiden.

Installer og aktiver Norton Identity Safe-utvidelse

1. Start nettleseren Microsoft Edge

2. Oppe i høyre hjørne klikker du på Mer -knappen, og velger Utvidelser.

3. I vinduet Utvidelser klikker du på Få utvidelser fra butikken.

4. I Butikk -vinduet skriver du Norton i søkefeltet.

5. I resultatene klikker du Norton Identity Safe.

6. Klikk på Installer.

7. Etter at utvidelsen er installert, klikker du Start.

8. I popup-meldingen Du har en ny utvidelse klikker du på Slå den på.

Hvis du har lukket Microsoft Edge-nettleseren eller avvist popup-meldingen, starter du Microsoft Edge-nettleseren på nytt og gjør følgende

9. Oppe i høyre hjørne klikker du på Mer -knappen, og velger Utvidelser.

10. I vinduet Utvidelser velger du Norton Identity Safe.

11. I vinduet Norton Identity Safe under Vis knapp ved siden av adresselinjen, flytter du glidebryteren til .

Norton Identity Safe-utvidelse må være aktivert før du kan gjøre ikonet synlig ved siden av adresselinjen.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se brukeres løsninger for Microsoft Edge-kompatibilitet på Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113038371_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/12/2017