Melding: «Serverfeil: Vi jobber med å løse et problem som forhindrer oss i å fullføre forespørselen din. Prøv igjen senere (-6)»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Denne feilen kan oppstå hvis du har problemer med å aktivere Norton. Kjør LiveUpdate for å løse dette problemet.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. I systemstatusfeltet høyreklikker du på Norton-ikonet, og så klikker du på Kjør LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Norton er aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v113028823_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2017