Meldingen: «Registreringsfeil. Nettverksforbindelsen ble brutt» dukker opp mens jeg registrerer et Norton-produkt for Mac

Symantec er klar over feilmeldingen som kan dukke opp på grunn av flere årsaker når du registrerer kjøp av Norton Internet Security 5 eller Norton AntiVirus 12 for Mac.

Selv om feilmeldingen vises, er du beskyttet av Norton, og Norton-produktet er registrert på Norton-kontoen din. His du vil sjekke enhetens beskyttelsesstatus, følger du framgangsmåten under.

Sjekk beskyttelsen til enhetene dine

1. Logg på Norton.

2. Velg Norton-produktet ditt under Tjenester.

Produktnøkkelen til Norton Internet Security 5 eller Norton AntiVirus 12 for Mac og informasjon om lisensiert enhet vises.

3. Under seksjonen Håndtere installasjoner, vises tabellen informasjone om enhetene som har Norton-produkter installert i abonnementet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v112959082_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/06/2015