Hold abonnementet oppdatert

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan du gjør det.

Denne fornybare tjenesten omfatter beskyttelsesoppdateringer og nye produktfunksjoner i løpet av hele tjenesteperioden. Merk at produktfunksjoner kan legges til, endres eller fjernes i løpet av abonnementsperioden.

Tjenesteperiodelengder varierer, avhengig av Symantec-produkt. Etter at den første abonnementsperioden går ut, må du fornye abonnementet før du kan oppdatere og bruke beskyttelsen. Hvis du kjører LiveUpdate mot slutten av abonnementsperioden din, blir du bedt om å abonnere mot et nominelt beløp. Følg instruksjonene på skjermen for å fornye.

Varselet om abonnementsfornyelse vises ikke dersom du valgte tjenesten Automatisk fornying da du kjøpte Norton-produktet. Produktet fornyes automatisk før utløpsdatoen. Varselet om abonnementsfornyelse vises dersom Automatisk fornying mislykkes.

Mer informasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v11195863_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/11/2016