Norton-produktet mitt ser annerledes ut

I sin konstante streben etter å tilby de nyeste teknologier og kvalitetsprodukter, har Norton sluppet en oppdatering for alle sikkerhetsproduktene sine.

Hvorfor ser Norton-produktet mitt annerledes ut?

Norton har sluppet en ny versjon av Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security og Norton Security Suite. Den nyeste versjonen reflekterer det nye utseendet til Norton, og er også kompatibelt med Windows 10.

Hva er forskjellene fra den forrige versjonen av Norton?

Det nye Norton-produktet ser ikke bare annerledes ut, det er bedre utstyrt med forbedrede sikkerhetsfunksjoner og inkluderer også ytelsesforbedringer.

Jeg ønsker å vite mer om funksjonene til Norton-produktet mitt

Norton tilbyr spesialisert beskyttelse som hjelper med å holde deg og enhetene dine trygge. Datamaskinen din beskyttes mot virus, Internett-trusler, identitetstyveri og økonomisk svindel.

Viktige funksjoner og fordeler

• Windows 10-kompatibilitet - med den nyeste versjonen av Norton-produktene er du sikret at de virker perfekt med Windows 10

• Total Cloud Protection - en funksjon som søker direkte på PC-en din ved å bruke skybaserte virusdefinisjoner.

• Oppfrisket utseende - det bringer deg innovativ teknologi og sikkerhet i verdensklassen, med enkelt og brukervennlig grensesnitt.

• Inntrengingsforhindringssystem (IPS)-støtte for https - Nå oppdager IPS-systemet som er inkludert i Norton Security angrep som benytter https-tilkoblinger, og stanser disse før de tar seg inn på enheten.

• Statisk dataskanner (SDS) - Disse brukermodusmodulene aktiverer en utvidet sikkerhetsmodell, forbedret beskyttelseseffektivitet og bedre resource management.

• Ytelsesforbedringer - Betydelige ytelsesforbedringer når det gjelder oppstartstid og avslutningstid

Ekstra funksjoner

• Proactive Exploit Protection (PEP) - beskytter Windows-enheter mot såkalte «zero-day»-angrep som forsøker å utnytte uoppdagede sikkerhetshull og sikkerhetshull som ikke er oppdatert (eller sårbarheter) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet.

• Emulator - Kjører og analyserer ukjente og mistenkelige filer i et isolert beskyttet virtuelt miljø for å finne ut hvordan de fungerer før filen får tillatelse til å kjøre på brukerens enhet.

• Med skybaserte kontroller i Norton-kontoen kan du reparere, oppdatere, fornye og installere Norton-produkter over Internett med noen få klikk. Det samler all tilgjengelig Norton-beskyttelse som du har for andre enheter, som Mac®-maskinen, smarttelefonen eller nettbrettet, på ett sted.

• Insight - identifiserer filer og programmer som er trygge eller farlige, ved hjelp av tilbakemeldinger fra mer enn 175 millioner Norton-brukere, og finner innkommende trusler som aktivt blir avverget.

• SONAR Behavioural Protection - oppdager tegn på at en fil er farlig for å aktivt, og proaktivt, kunne beskytte deg mot nye trusler.

• Alltid oppdatert - oppdaterer automatisk og installerer viktige produkter og funksjonsoppdateringer når du bruker datamaskinen.

• Download Insight - forhindrer deg i å laste ned filer fra webområder med lav poengsum for omdømme i Nortons brukergrupper.

• Insight + Optimized filkopiering - forkorter tiden det tar å skanne ved å identifisere trygge filer og kun skanne ukjente filer.

• Strømsparermodus - maksimerer den bærbare datamaskinens batteritid ved å utsette ukritiske aktiviteter til datamaskinen er tilkoblet strømforsyningen.

• Månedsrapport - forteller deg hva Norton har gjort for å beskytte deg og PC-en din den foregående måneden.

• Oppstartsstyrer - hjelper deg med å redusere tiden det tar datamaskinen å starte opp, ved å la deg bestemme hvilke programmer som starter automatisk når datamaskinen slås på.

• Norton-fellesskapet - Innhenter informasjon som sendes inn på frivillig basis av millioner av Norton-brukere, for å oppdage nye trusler raskere, identifisere trygge filer og gi kraftigere og mer effektiv beskyttelse.

• Smart toveis brannmur - forhindrer fremmede fra å få tilgang til ditt hjemmenettverk ved å blokkere innkommende trafikk med hensikt å være usikker.1

• Proff spamblokkering - Holder innboksen fri for uønskede, farlige og bedragerske e-poster, som kan stjele identiteter.1

• Identity Safe - husker, sikrer og fyller ut brukernavn og passord for deg slik at de ikke kan mistes eller stjeles.

• Norton Safe Web - varsler deg om usikre webområder før du besøker dem.

• Internett-beskyttelsessystem - tråler webområder og sosiale nettverk-sider etter mistenkelige lenker og innhold for å identifisere de nyeste sosiale nettverkssvindelene.

• Automatisk sikkerhetskopiering - med automatisk sikkerhetskopiering kan du automatisk sikkerhetskopiere bilder, filmer og filer i Norton 360 og Norton Security 1, 2 og Norton Security Suite 3

• Gratis teknisk støtte - gratis teknisk støtte som gir deg hjelpen du trenger gjennom hele abonnementsperioden.

1 Funksjonen er ikke tilgjengelig i Norton AntiVirus

2 Funksjonen er ikke tilgjengelig i Norton Internet Security

3Kun sikkerhetskopiering til lokal datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v111382660_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/06/2016