Meldingen: «Tenker du på å oppgradere til Windows 10?» fra Norton dukker opp på datamaskinen

Hvis du bruker Windows 7 eller 8, og har et Norton-produkt installert, får du beskjed om en oppdatering som vil bli tilgjengelig for datamaskinen din om noen få uker, som vil gjøre Norton-produktet ditt kompatibelt med Windows 10.

Hvorfor mottok jeg dette sikkerhetstipset?

Dette tipset er ment for å kommunisere til deg at Norton-produktet ditt vil motta en ny produktversjon i løpet av noen få uker for å gjøre det kompatibelt med Windows 10.

Hvis du ikke planlegger å oppgradere til Windows 10, vil det oppdaterte Norton-produktet fortsatt beskytte deg, uansett hvilket operativsystem du har på datamaskinen din.

Trenger jeg å gjøre noe for å motta denne oppdateringen?

Nei. Den nye Norton-produktversjonen (22.5.x.x.) vil installeres automatisk, og abonnementet ditt vil fortsette uavbrutt til det utløper, som tidligere.

For å finne produktversjonen din, kan du lese Finne navn og versjon på Norton-produktet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v111339232_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2015