Melding: «Kontoen din er for øyeblikket ikke beskyttet av Norton Auto-Scan» når du åpner Norton Safe Web på Facebook

Facebook gjorde nylig endringer som begrenser hvilken informasjon tredjeparts Facebook-apper har tilgang til. På grunn av disse endringene, har ikke Norton Safe Web for Facebook lenger tilgang til å søke gjennom poster fra vennene dine på tidslinjen din. Men nåværende Norton-kunder vil fortsatt være beskyttet når de bruker Facebook på en PC eller Mac-maskin som er beskyttet av Norton: Nortons Inntrengingsforhindringssystem (IPS) oppdager skadelige koblinger postet av venner uten at det kreves visse typer Facebook-grensesnitt. Hvis du ikke er kunde hos Norton, kan du prøve en gratis prøveversjon av Norton Security.

For fremtidige oppdateringer, følg oss på Facebook og på Twitter (@NortonOnline).

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110657429_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 11/08/2017