Støttede operativsystemer for Norton-produkter og -tjenester

Hvis du har kjøpt Norton Computer Tune Up og ønsker å bruke tjenesten, lesHow to redeem Norton Computer Tune Up that I ordered? (OBS: Computer Tune Up er en tjeneste som ikke ble solgt i Norge)

Hvis du vil installere produktet du kjøpte, må enheten møte minstekravene til systemet som er beskrevet i denne artikkelen. Velg Norton-produktet for å lese mer om disse kravene:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110635648_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 27/06/2018