Oppdatere Norton-meldingene Risikoutsatt eller Reparer nå, som vises når du slår av Automatisk LiveUpdate

Du løser dette problemet ved å kjøre LiveUpdate og deretter kjøre et fullstendig systemsøk.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet og deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet og deretter på Søk i hovedvinduet.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på Start.

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110623788_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/06/2018