Løse installasjonsproblemer for Norton på Windows 10

Du må laste ned den nyeste versjonen av Norton for å installere den på en datamaskin som kjører Windows 10. Følg veiledningen for å laste ned den nyeste versjonen av Norton.

Laste ned Norton til datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

Hvis du ønsker å installere et nytt produkt som ikke er registrert på Norton-kontoen din, klikker du på Angi en ny produktnøkkel.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton er nå installert og aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110489302_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/09/2017