Norton Family overvåker ikke sosiale nettverksaktiviteter på barnets Android-enhet

For øyeblikket overvåker Norton Family sosiale nettverksaktiviteter kun på Windows-datamaskiner.

Følgende Norton Family-funksjoner støttes på Android-enheter:

• Internett-overvåking

• E-postvarsler

• Tilgangsforespørsel

• Mobil-app for foreldre

• Posisjonsovervåkning*

• Overvåkning av mobilapper*

• Overvåkning av tekstmeldinger*

• Månedlige/ukentlige rapporter*

• Tidsovervåkning for Android*

• Videoovervåkning

• Søkeaktivitet

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110295633_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 17/01/2018