Melding: "Kan ikke koble til Symantec-serveren nå. Prøv igjen senere» på Mac-en

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

TRINN 1

Avinstallere Norton Security

1. I mappen Programmer dobbeltklikker du på Norton Security.

2. På menylinjen, ved siden av Apple-ikonet, klikker du på Norton Security, og velger Avinstaller Norton Security.

Du må være i programvinduet til Norton-produktet for å se menyalternativene.

3. I bekreftelsesvinduet Avinstaller Norton Security, klikker du på Avinstaller.

4. Skriv inn navn og passord for administratorkontoen, og klikk på Installer Helper.

5. Klikk på Start på nytt nå i avinstalleringsvinduet.

TRINN 2

Last ned og installer Norton Security

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg inn.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på installasjonsprogrammet for Norton Security når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110275409_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 14/08/2017