App Advisor gjennomsøker ikke apper som lastes ned fra Google Play

Dette problemet kan oppstå på grunn av et kjent problem med Android (spesielt for Google Play-appen) og berører noen få kunder. Dette problemet kan ikke løses fra vår side.

Vi anbefaler derfor at du venter på en oppdatering av Google Play-appen, som kan løse dette problemet i fremtiden.

Du kan prøve å løse problemet ved å sjekke at følgende funksjoner er aktivert for Norton Mobile Security i innstillingene. Hvis en funksjon er aktivert, slår du den av for å vise App Advisor-resultater i Play Store.

• Batterioptimalisering

• Batterisparer

• Funksjoner for appoptimalisering

Slå av batterioptimialisering

Fremgangsmåten for å slå av Batterioptimalisering kan variere avhengig av enheten og produsenten. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se hjelpedokumentasjonen som leveres av enhetsprodusenten.

1. Start Innstillinger fra startskjermen.

2. Gå til Batteri > Innstillinger for Batterioptimalisering.

3. Klikk på Alle apper, velg Norton Mobile Security, og trykk deretter på Ikke optimaliser.

4. Gå til Play Store for å vise søkeresultatene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110239211_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017