Norton 360 Online: Rapporter som nettfiskingsområde

I sjeldne tilfeller kan Beskyttelse mot nettfisking rapportere evalueringer av websider som du mener er feil. Du kan for eksempel ha besøkt en webside som du mener det er mulig driver med nettfisking, men beskyttelsen mot nettfisking rapporterer at ingen slik aktivitet ble oppdaget. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at websideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere, i dialogboksen Rapporter som nettfiskingområde. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Websiden må være åpen i nettleserens vindu for at den skal bli rapportert til Symantec.

Rapportere feilevaluering av et webområde

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v11021735_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/02/2011