Norton Business Suite: Rapporter som nettfiskingsområde

I sjeldne tilfeller kan Beskyttelse mot nettfisking rapportere evalueringer av nettsider, som du mener er feil. Du kan for eksempel ha besøkt en nettside som du mener det er mulig driver med nettfisking, men Beskyttelse mot nettfisking rapporterer at ingen slik aktivitet ble oppdaget. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at nettsideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere, i dialogboksen Rapporter som nettfiskingområde. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Nettsiden må være åpen i nettleservinduet for at den skal kunne rapporteres til Symantec.

Rapportere feilevaluering av et nettsted

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v11021735_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013