Jeg kan ikke endre tastaturspråk på Android-enheten når Norton Mobile Security er installert.

Dette problemet forekommer vanligvis på enheter der en av tilgjengelighetstjenestene er på, for eksempel Norton Security-tjenesten som aktiverer funksjonen App Advisor for Google Play i Norton Mobile Security.

Du kan løse dette problemet ved å slå av Norton Security-tjenesten i alternativene for Tilgjengelighet på Samsung-enheten.

Slå av Norton-sikkerhetstjeneste

1. På hjemmeskjermen, navigerer du til Innstillinger > Tilgjengelighet.

2. Under Tjenester, trykker du på Norton-sikkerhetstjeneste.

3. Ved siden av Norton-sikkerhetstjeneste, flytter du glidebryteren for å slå den av.

4. Trykk på OK for å bekrefte.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v110202550_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 18/09/2017